LYSSNA
10 nov 2019
"Trons hjältar"
Larsolof Egbäck
3 nov 2019
"Trons folk"
Marianne Boo
27 okt 2019
"Trons folk"
Mattias GustavssonVi vill vara en relevant kyrka. En plats och gemenskap i livets alla situationer och förmedla meningen med livet.

Välkommen till Pingstförsamlingen i Eksjö

...............................................................................................

Julkonserter 8 och 9 dec Även i år fick vi tillfälle att lyssna till härlig julmusik framförd av David Roos med kör lördag kl 19 och söndag kl 18. Under konserterna gjordes insamling till Erikshjälpen. 

Foto: Kristofer Martinsson

......................................................................................


Julfest för alla 9 dec

Höstterminen lider mot sitt slut och idag var det dags för barngruppernas avslutning. Ledare för Söndagsskoj, Delight och Royal Rangers hjälptes åt att ordna de olika inslagen som hör en julfest till. Brassets glada toner hördes redan innan alla satt på plats och det kändes i luften, att nu är det fest på gång.
Gudstjänsten inleddes med att Ulrika Albertsson och Anna Fransson tände andra adventsljuset och hälsade välkommen till festen. Julevangeliet framfördes i en något annorlunda tappning med hjälp av klipp från nätet där barn ger sin version av vad som hände under julnatten. Det blev en hel del glada skratt! Minst lika många glada miner åstadkom ledare när de spelade upp herdarnas version av julnatten och då de träffade på Jesusbarnet och Josef i stallet. Rollerna gestaltades av Anna-Karin Petersson, Oskar Götesson och Kicki Gustafsson.
Brasset spelade till flera julpsalmer och barnen medverkade med sång och att vackert saxofonsolo spelades av Lisa.
Pastor Mattias Gustafsson delade ut Biblar till tioåringarna och Mikael Frisk ledde årets märkesutdelning med Royal Rangers.
Till sist, innan vi fick julfika, dansade tre rappande pepparkaksfigurer (Alice, Carina och Tim) in för att dela ut årets godispåsar. 

Text: Anna Fransson
Foto: Ulrika Albertsson
 och Simon Delavaux


Erikshjalpen

Äkt_Alpha

Barn

F_blad

Pingst Ledare

Swish

Bön