Vi vill vara en relevant kyrka. En plats och gemenskap i livets alla situationer och förmedla meningen med livet.

Välkommen till Pingstförsamlingen i Eksjö

...............................................................................................

Julkonsert 7-8 dec


Som traditionen är sedan många år så fick vi även i år njuta av julkonserten "Gå till Betlehem" som framförs av David Roos med kör och musiker. Konserterna görs i samarbete med Erikshjälpen och det gjordes även information och insamling till deras viktiga arbete

...............................................................................................

Julfest 8 dec

Det är fest när vi är tillsammans! Ja, så inleddes årets julfest för Royal Rangers, Söndagsskoj och Delight. Dockorna Max och Maja diggade loss till låten och övriga besökare hängde på. Innan dess hade vi fått njuta av julens toner från Brasset i väntan på att klockan skulle bli 10.30.
Oscar Götesson var mötesvärd eller festvärd kanske man kan säga. Årets program innehöll osedvanligt många olika inslag såsom dop, förrättat av pastor Mattias Gustavsson, Bibelutdelning, drama, märkesutdelning till scouter, film mm.
I fokus för julens budskap det här året stod Maria. Redan i början av gudstjänsten var dockorna Max och Maja inne på att Maria var utvald av Gud för att hon hade ett villigt hjärta. Det budskapet följdes upp i dramat där Maria och Josef, spelade av Frida och Mikael Frisk, är på väg till Betlehem och under färden samtalar om att Maria var utvald men att hon även behövde Josefs hjälp. David Thornell höll en kort appell utifrån dramat innan han med liv och lust kastade sig in i rollen som Askungen som det här året gav ett gott skratt vid årets utdelning av godispåsar till alla barn.
Festen avslutades som sig bör med kaffe, lussekatt och pepparkaka.
Vi tackar alla medverkande på festen, både de namngivna och alla andra som gjorde programmet möjligt.
Text: Anna Fransson
Foto: Lars Magnusson

F_blad

Swish

Erikshjalpen