PASTOR/FÖRESTÅNDARE TILL PINGST EKSJÖ

Pingstkyrkan i Eksjö är en församling med cirka 230 medlemmar i olika åldrar. Vi finns på småländska höglandet i den vackra trästaden Eksjö. Nu söker vi en pastor och föreståndare till vår församling.

Genom vår vision Alla Behöver Någon vill vi vara en kyrka där det finns plats för människor med olika bakgrund i alla generationer. Vi vill växa närmare Gud tillsammans i det stora sammanhanget så väl som i mindre grupper och på ett personligt plan.

Vi söker dig som Gud har kallat till vårat sammanhang. Vi tror att du ser styrkan i en församling med alla generationer. Som tillsammans med församlingsledning stakar ut vägen in i framtiden för församlingen genom undervisning och herdeskap. Du har förmågan att leda, stötta och inspirera människor i alla åldrar att finna sina gåvor och sin plats i Guds rike.

Som föreståndare har du en ledande roll i planeringen av församlingens verksamhet och utveckling. Tillsammans med vår barn- och ungdomsledare och ideella ledare skapar du mötesplatser för en växande församling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan till ordforande@eksjo-pingst.se. Ansökningar behandlas löpande.

Vill du veta mer om vår församling eller om tjänsten? Kontakta ordförande Simon Delavaux ordforande@eksjo-pingst.se 070-636 92 18 eller tf. föreståndare David Thornell david@eksjo-pingst.se 072-448 37 14