Bödalägret 2022

Vecka 33 åkte vi från Eksjö på ett efterlängtat Bödaläger! Detta var första gången på 3 år som lägret kunde genomföras.
Eksjögruppen bestod av 30 ungdomar/ledare och veckan levde verkligen upp till förväntningarna. Varje dag startade med morgonsoffan som David och Jacob stod för. Efter detta fick ungdomarna välja vilka typer av seminarium dom skulle lyssna på. Seminarierna övergick till hemgrupper då ungdomarna samlades i sin egen ”stadsgrupp” för att prata om hur dagarna varit. Efter lunchen fanns det mycket tid för strandhäng och olika aktiviteter som volleyboll, såpabränboll och missionslopp. Efter middagen kom dagen höjdpunkt, kvällsmöte i stora tältet med predikan, bön och mycket lovsång. Kvällen avslutades med glasscafé och lekar, samt frivillig andakt för dom som ville. Ett fantastiskt läger med andra ord!!