TRUTH 18 NOV 2022

Ett härligt ungdomsmöte med rekordmånga på plats. Strax över 200 unga människor samlades i kyrkan denna fredagkväll. Dom fick vara med om ett klassikt upplägg med en härlig talkshow ledd av Alice & Aron. Det bjöds på lekar, guitar hero med låten ”I love Jesus Christ” och en intervju av kvällens talare Rebecka Nelson. Efter detta gick vi in i mötesdelen som leddes av Emmy och Johanna. Ett fantastiskt lovsångsteam ledde oss i tillbedjan och Rebecka predikade ett starkt budskap om Sanningen som sätter oss fria. Många ungdomar responderade på inbjudan att Jesus ska få sätta dig fri från de som du brottas med. Mellan 10-15 ungdomar valde att ge sina liv till Jesus! Efter mötet var det fika, gemenskap och en aktivitet som hölls av Emanuel. Vi är återigen så tacksamma för vad Jesus gjorde och att så många ungdomar valde att vara med. Inte minst ungdomar från vår egen stad!