TRUTH 19 NOV!

I fredags så samlades 187 unika ungdomar i Pingstkyrkans lokaler för att delta på det utåtriktade ungdomsmötet TRUTH! En kväll där Guds sanningar om ungdomarnas liv fick stå i fokus. Bibelordet som stod i centrum under hela kvällen var
Joh 8:32Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria.

Kvällen inleddes med en talkshow som Alice och Aron höll i. Det blev både roliga lekar och inslag blandat med en intervju av Jonas Andersson som var kvällens talare. Efter detta visade Nora, Elin och Filippa från Missionskyrkan upp en lovsångsdans som handlade om att ge sitt liv till Jesus. Elin och Ebbe tog vid och ledde oss genom mötet på ett strålande sätt. Vi sjöng lovsång som sedan följdes upp av en träffsäker predikan utav Jonas! Predikan följdes i sin tur upp av en inbjudan att ge sitt liv till Jesus för första gången och även en inbjudan till att få bli fri ifrån saker som hållit än tillbaka.
17 ungdomar räkte sina händer som en respons till att bjuda in Jesus i sitt liv! 40-50 ungdomar rörde sig sedan in till förebedjarna och bönestationerna medans lovsångsteamet fortsatte att betjäna. Kvällen avrundades med fika och gemenskap i församlingsvånignen och det bjöds på mackor och glassbomber utav caféteamet.

En helt fantastisk kväll där Gud fick röra vid många ungdomars hjärta! Jag, Jacob och tonårsledarna är så otroligt tacksamma till Gud för vad som hände denna kväll.
Det bästa är att det inte slutar här utan vi vet att detta bara är starten på något som större. Vi ser med längtan fram emot ännu ett TRUTH nästa termin!

/David Thornell