Truth 2023

Den 17 november 2023 hade vi vårt ungdomsmöte TRUTH. Det är ett ungdomsmöte som anordnas av Tonår och det är så fantastiskt att se så många som hjälper till och vill göra TRUTH så bra som möjligt. Det blev en väldigt härlig kväll och ett fantastiskt möte, vi slog rekord i antal ungdomar som kom och i år var det hela 308 ungdomar som kom till kyrkan för att prisa Jesus! Vi började kvällen med en underbar talkshow som leddes av Alice och Aron. Där fick vi dansa, tävla och en intervju med predikanten Joel Alfven. Efter talkshowen så var det dags för mötesdelen och mötet leddes av Emmy och Johanna, ett fantastiskt lovsångsteam ledde oss i lovsång och tillbedjan. Joel Alfven levererade en grym predikan, rakt och tydligt om att vi ska lära känna sanningen och sanningen ska sätta oss fria. Det var verkligen frihet i rummet, “Där Herrens Ande är, där är frihet” – 2 kor 3:17 Det var mycket som hände under mötet och Gud rörde vid så många ungdomars hjärtan, tack Jesus! Efter själva mötet var det fika och mat, fritt häng och härlig gemenskap med varandra. Vi är så tacksamma till Jesus för att vi får vara med och anordna TRUTH och för allt som Han gjorde i ungdomars hjärtan under mötet. Så härligt att få se hela kyrkan full med ungdomar som bara söker Guds ansikte.

Av Jesper Bengtsson