Sång & musikgudstjänst 4 juli

Sommarens ekumeniska sång & musikgudstjänster kl 18 på Eksjö Camping på söndagar  inleddes idag. Detta var det första av fem söndagskvällar. Denna gång stod Josefine Lindström för andakten och Erling Lundberg för sång och musik.

Sommarfest 20 juni.

Idag var det dags för SOMMARFEST för församlingen olika barngrupper. Det bjöds på ett varierat program med sång, blåsmusik, drama, tävlingar mm. Vår ungdomsledare David höll en andakt och som avslutning fikade vi tillsammans innan barnen fick varsin glass.

Utomhusgudstjänst 13 juni

Idag hade vi utomhusgudstjänst på parkeringen bakom kyrkan. Innan den började hade vi dopförrättning  inne i kyrkan för Ulla. Mattias presenterade henne senare i samlingen. Jacob Larsson gjorde sin sista dag som årets teamare. Han predikade om ”Vad Gud har gjort”. David var mötesledare och avtackade Jakob och överlämnade en present från församlingen. Lyckans trio …

Utomhusgudstjänst 13 juni Läs mer »

Gudstjänst 6 juni

Idag på Nationaldagen var det fest då lite fler besökare för första gången på länge kunde samlas i kyrkan för gudstjänst. Den sändes även på vår Youtubekanal. Per-Erik var mötesledare och vi fick lyssna till en predikan av Mattias. Frida och Filip ledde lovsången. Per-Erik ledde även nattvardsfirandet i slutet av gudstjänsten.

Tillsammansgudstjänst 30 maj

På tillsammansgudstjänsten idag fick både dockan Klas och vi veta lite mer om ”Livets väg” för det var det David predikade om. Eva var mötesledare och Ellen med team ledde lovsången. Vi fick också ta del i ett Quiz som Delight stod för.

Gudstjänst 23 maj

Larsolof förmedlade pingstens budskap idag på Pingstdagen. Vi fick lyssna till flera sånger av Karin med team. Oscar var mötesledare. Ellen berättade om en missionssatsning via ”Gå ut mission” och ”Sten Labb” förklarade på ett intressant sätt för oss och söndagsskoj vad treenighet är.

Gudstjänst 16 maj

Idag fick vi lyssna till Fredrik och Annies livshistoria. Simon var mötesledare och Maggie med team stod för sången. Vi fick också en förklaring på ”Kristi Himmelsfärdsdagen”. Mattias predikade om Jesu återkomst.

Gudstjänst 9 april

Mattias predikade om den Helige Ande. Maggie med team ledde lovsången och vi fick ett inslag från söndagsskoj. Under mötet fick vi vara med om en dopförättning och Anders ledde mötet.

Gudstjänst

Mattias predikade idag om glädjen i att ge. Vi fick en annorlunda och intressant presentation av skapelseberättelsen från Söndagsskoj och Karin med team stod för lovsången. Oscar ledde mötet och Emelie ledde nattvardsstunden.